slide
Nem sokára Future Cup kilencedjére is- interjú Czuk Henrikkel
Augusztus végén ismét Future Cup, hogy haladnak az előkészületek? Általában, ahogy befejeződik a Future Cup már készülünk a jövő évire. Azok a csapatok, akik többször is részt vettek már, tőlük megkérdezzük, hogy elégedettek-e, szeretnének- e jönni. Mindig van 8-10 csapat, akiket...
slide
Tarnai Viktóriával bővül szakmai stábunk
Tarnai Viktória óvónőként dolgozik, ahol foci edzéseket is tart. Az FC Budapestnél is a legkisebb korosztállyal fog foglalkozni.
slide
Sólyom Kupa 2017
2017 augusztus 12-én rendeztük meg az U14-es korosztály számára nemzetközi tornánkat, a Sólyom Kupát. A játékosok 1×28 perces, egészpályás mérkőzéseket játszottak. A nyolccsapatos tornán egyesületünk két csapattal is indult, mellettünk pedig a Videoton, a Soroksár, az Újpest, a Csíkszereda, a Zvolen és a Dunaszerdahely színesítette a mezőnyt.
slide
FC Budapest Summer Camp 2017- a Fulham FC edzőinek szemszögéből
Az idei évben Andrew Joslin és Tom Hounsell érkezett a nyári táborunkba, hogy minél jobb hangulatban a lehető legtöbbet tanítsák meg játékosainknak egy hét leforgása alatt.
slide
FC Budapest Summer Camp 2017
Július 31. és augusztus 4. között tartottuk nyári táborunkat, ahol a mi szakmai stábunkon kívül a Fulham Fc trénerei is tartottak edzéseket. A táborban természetesen a labdarúgásé volt a főszerep, de most lehetőség volt arra is, hogy a pályán kívül is összekovácsolódjanak a játékosaink. A remek időjárásnak köszönhetően közös strandolás is napirendre került, emellett kirándultunk Felcsúton, sőt „tehetségkutatót” is tartottunk.
PrevNext