slide
U12 – Veretlenül tornagyőztes csapatunk a Hali kupán!
Az U13-as csapatunk után az U12-es csapatunk is elindult az Újpest Haladás által szervezett öt csapatos Hali kupán. Gyerekeink végig magabiztosan, sok gólt lőve megérdemelten nyerték meg a teremtornát. A torna legjobb kapusa Ivanics Laci lett!
slide
U11 – Negyedik lett csapatunk Soroksáron
Az U10-es csapatunk után az U11-es csapatunk is részt vett a Soroksár kupa teremtornán. A jó kezdés után sajnos két játékosunk kiválása után nem tudtunk érmet szerezni ezen a délutánon.
slide
U10 – Ötödik hely a Soroksár kupán
2018. január 28-án Soroksáron vett részt 2008-as korosztályunk, a Soroksár kupán. Csapatunk sajnos gyengébb napot fogott, mint az előző heti gödöllői Sátor kupán, ahol ott 18 csapatból a negyedikek lettek.
slide
U13 – Csak második hely, de nem bánkódunk!
U13-as csapatunk esélyesként érkezett az Újpest Haladás által rendezett terem tornára. A hat csapatos viadalon körmérkőzések után dőlt el az érmek sorsa, ahol csapatunk második helyet szerezte meg. Különdíjasunk, a torna legjobb mezőnyjátékosa, a 2006-os születésű Adelmann Filip lett!
slide
U14 – Győzelem Soroksáron
2018. január 26-án Soroksáron játszott edzőmérkőzést U14-U13-as csapatunk a másodosztályú Soroksár SC U14-es csapata ellen. A jó iramú mérkőzésen fiaink 1-4-es hátrányból fordítva nyertek 5-4-re a villanyfényes meccsen.
PrevNext