slide
U14 - Két rangadón is győzött csapatunk!
2018. április 8-án Pomázon, majd három napra rá Hidegkúton játszott felsőházi rangadót au U13-U14-es csapatunk a BLSZ bajnokság U14-1 csoportjában. Mindkét mérkőzésen meggyőző fölényben, illetve nagyos sok kidolgozott helyzettel emelkedtünk az ellenfeleink fölé!
slide
U14 – Nyolc gólos győzelem a ASI Dinamo Star ellen!
A tavaszi szünetben lejátszott mérkőzések után folytatta remek sorozatát az U13-U14-es csapatunk a BLSZ bajnokságban. A hét közben lejátszott mérkőzésen 8-1-re győzte le az ASI Dinamo Star csapatát.
slide
Kétszer is legyőztük a Bate Boriszovot!
A tavaszi szünetben vendégünk volt a Fehérorosz Bate Boriszov U13-as csapata. Három mini tornát is rendeztünk nekik, ahol négy meccset játszottunk velük. Nagy örömünkre kétszer sikerült is legyőzni őket!
slide
Múlt héten vendégünk volt a Bate Boriszov!
Múlt héten 5 napig vendégünk volt a Fehérorosz rekordbajnok, a Bate Boriszov U13-as csapata. A hét elején Debrecenben, majd a hét második felében Budapesten voltak elszállásolva a belorusz csapat játékosai.
slide
Kertvárosi színek Barcelonában
Barcelonába egyszer mindenkinek el kell mennie. Ez a katalán metropolisz ugyanis annyira sokszínű, hogy azt elmesélni nem is nagyon lehet...
PrevNext