Tomi bácsi a Palesztin hős!

vejmola_tamas--2011

– Először is Gratulálunk Tomi bácsi! Hogy jutott ki a csapatod egy ilyen nemzetközi tornára?

– A Honvéd csapatához érkezett a meghívó, de ők lemondták és ajánlották a Csepel FC-t, a mi nagy örömünkre. Csodálatos 10 napot töltöttünk Palesztinában.

– Milyenek voltak a tapasztalataid?

 

– Vendéglátóink jelesre vizsgáztak, maximálisan ki voltunk szolgálva. Nekünk csak a labdarúgással kellett foglalkozni. Ezen felül még elvittek Jeruzsálembe, a Holt-tengerhez és Tel -Aviv-ba is város látogatásra.

– Milyenek voltak az ellenfeleitek?

– A csoportunkban egy Jordán első ligás csapat (akivel 1-1-et játszottunk), egy Szenegáli szintén első ligás csapat (3-0-ra nyertünk) és egy Palesztin első osztályú csapat volt. A Palesztin csapattól kikaptunk ugyan 3-0-ra, de egy adminisztrációs hiba folytán a szövetség megóvta és nekünk adta azt a 3 pontot így csoportelsőként bejutottunk az elődöntőbe. Ott 11-es párbajban diadalmaskodtunk egy Palesztin csapat ellen, illetve a döntőben Szintén egy Palesztin csapatot győztünk le 1-0-ra.

– Mint csapat kapitány milyennek ítéled meg csapatod teljesítményét?

– Úgy gondolom, hogy a csapatunk minden tagja erőn felül teljesített. Nagyon színvonalas tornát sikerült megnyernünk, kulturált és jól játszó ellenfelek voltak. A maximális szervezettség, fegyelem és a csapat egység kellett, hogy elsők legyünk. Feledhetetlen élményeket szereztünk.

– A gyerekek az FC Budapestnél hogyan fogadták a torna győzelmedet?

– Nagyon örültek sikerünknek és gratuláltak. Tetszett nekik a kupa és az aranyérem is amit kint kaptunk. Most hétvégén rajtuk a sor, hogy a klubon kívül Magyar országot is képviseljék egy nemzetközi tornán, sok sikert kívánok nekik.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in Interjúk.