Mini Interjú Csipkés Ákossal

– Melyik csapatban kezdtél el focizni és hány éves kórtól?

– Lakóhelyemen, Isaszegen 5 éves koromtól kezdtem el focizni. Eleinte a legkisebbek között játszottam, majd az edző úgy ítélte meg, hogy edzhetek a nálam idősebbekkel is, akik hamar befogadtak.

– Mikor kerültél az FC Budapest csapatába?

– Szívesen jártam az edzésekre, de 2010. februárjában lehetőséget kaptam Henrik bácsitól, hogy az FC Budapest csapatának egyik edzésén részt vegyek és megmutathassam, hogy mit tudok a pályán. Igaz, nagyon izgultam, de hamar feloldódtam, mert nagyon jó volt az edzés, és a fiúk is befogadtak. Az edzés után már tudtam, hogy itt, ebben a csapatban szeretnék focizni. Azóta vagyok tagja az FC Budapest Sólymok csapatának.

– Hogy érzed magad a csapatban?

– A csapatba hamar beilleszkedtem, nagyon jól érzem itt magam. A gyerekek számomra nemcsak a csapattársaim, hanem jó barátaim is. A sok utazás, az együtt töltött idő összehozott minket, de nemcsak minket, hanem a szülőket is. Az edzések nagyon jók, pörgősek, van egy rendszere. Sokat mozgunk, focizunk, s közben fejlődünk, erősödünk.

– Legnagyobb élményed az FC Budapest színeiben?

– Számomra mindig nagy élmény, ha játszhatok a meccseken, de a legnagyobb élményem a Kolozsvári út volt, mert sokat voltam a pályán, és nagyon élveztem a játékot. A vendéglátóink mindent elkövettek, hogy jól érezzük magunkat.

– Hogyan telik a nyaralásod,várod e már az edzéseket?

– Köszönöm, nagyon jól. Sokat pihenek, játszom a barátommal, az otthoni medencében nagyokat fürdök, és természetesen az előírt feladatokat is csinálom, így készülök az edzésekre. Az edzőtáborokat pedig már nagyon várom.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in Fókusz, Interjúk.