U14: Két mérkőzés, hat pont

U14-es csapatunk a múlt héten három mérkőzést is játszott: ebből két BLSZ Bajnoki mérkőzős volt, amelyeket sikerrel vettünk, illetve egy felkészülés mérkőzés volt a Szent Pál Akadémia U15-s csapata ellen. A Szent Pál Akadémia ellen két U13-as és két U11-es játékosunk is játszott egy-egy félidőt.

Pénteken lejátszottuk a 15. forduló mérkőzését az Eötvös csapata ellen. Gyerekeink nagyon nagy fölényben játszottak, de helyzeteinek csak egy részét tudták gólra váltani.

FC Budapest – Eötvös SE: 9-0 (4-0)

Gólszerzők: Barna 2, Pallus 2, Lenkey 2, Végh, Gyöngyösi, Márton

FC Budapest: Lőrentz-Báló (Márton) Pallus, Bujdosó (Meszlényi), Rózsavölgyi(Köböl)-Végh, Horváth, -Túry, Barna, Lenkey, Gyöngyösi

Czuk Henrik: Az utolsó negyedórában kimondottan jó iramban fociztak a fiúk… csak ebből kellene még több.

Vasárnap is játszottak a fiúk, mégpedig a bajnokság harmadik helyezettje, a Kelen SC csapata ellen. A jó iramú mérkőzésen időnként kimondottan jó mérkőzést láthattak a nézők. A végig izgalmas találkozón ellenfelünk elsősorban rögzített helyzetekből, illetve gyors csatáraik indításaival tudtak helyzetbe kerülni. A mieink pedig rövid passzos játékukkal alakították ki helyzeteiket.

Sok pontatlanság volt a játékosaink játékában, de ez talán betudható annak, hogy csütörtökön, pénteken és vasárnap is mérkőzést játszottak. Viszont a gólokon kívül két kapufát és legalább 6-7 hatalmas ziccert is kihagyott a csapatunk, így győzelmünk jobban megérdemelt és nagyobb arányú is lehetett volna!

Kelen SC – FC Budapest: 2-4 (0-2)

Gólszerzők: Horváth 2, Túry, Barna

FC Budapest: Lörentz – Barna, Pallus, Bujdosó, Rózsavölgyi(Köböl)-Báló, Gyöngyösi-Lenkey, Végh, Horváth, Túry

Czuk Henrik: Sok hibával játszottunk és egy kicsit fáradtak is voltunk, de góljaink és egy két támadásunk nagyon szép volt. Megérdemelten győztünk!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2011, Hírek.