U14: Fájó vereség

Csapatunk elszenvedte első vereségét a BLSZ Bajnokságban. A vereség azért fájó, mert helyzeteik alapján 6-7 góllal kellett volna megnyernie a Vízművek elleni mérkőzést.

Az első félidőben már öt góllal is vezethetett volna csapatunk, a főleg védekezésre kényszerült ellenfelünk ellen. Sajnos ismét egy nagy kapushiba után kaptunk gólt, ami ellenfelünk egyetlen”kapura lövése” volt ezen a mérkőzésen. A második félidőben már nem volt igazán jó a csapatunk játéka, de így is nagy mezőnyfölényben játszott és több helyzetet alakítottunk ki, míg ellenfelünk már csak az eredmény megtartására törekedett.

FC Budapest – Vízművek SK: 0-1 (0-1)

FC Budapest: Lörentz – Barna, Pallus, Bujdosó, Meszlényi(Köböl), Gyöngyösi, Báló , -Túry, Végh, Horváth(Rózsavölgyi)-Lenkey(Márton)

Czuk Henrik: Ellenfelünk edzői és játékosai láthatták, hogy képességeik alapján hol tart a két csapat. Sajnálom a fiúkat, hiszen akárcsak az eddig lejátszott összes bajnoki mérkőzésen, itt is jobbak voltak ellenfelüknél és végig a jó játékra törekedtek. Pallus Bencének köszönöm, hogy sérülten is végigjátszotta a mérkőzést.

A Vízművek csapatának pedig gratulálok a győzelmükhöz!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2011, Hírek.