U13: Győzelem a bajnokságban

U13_gyozelem_a_bajnoksagban-2011-2

U13-as korosztályunk a hétvégén az RTK Vasló csapata ellen lépett pályára, a soros BLSZ Bajnoki mérkőzésén és megszerezte második győzelmét a szezonban. Ezzel tovább folytatódik az a fejlődési tendencia, amelyet a csapat három héttel ezelőtt kezdett meg.

A csapat az első félidőben számtalan helyzetet dolgozott ki, nagyon kapkodóan és figyelmetlenül játszott. A második félidőben a gyerekek felpörgették a meccs lanyha ritmusát és a kapujuk elé szögezték ellenfelüket. Ennek a nyomásnak meg is lett az eredménye, mert egy szép szabadrúgás után megszereztük a vezetést.

A gól után sem álltak le a fiúk és sorra dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de nem akart megszületni a második gól. Erre majdnem ráfáztunk, mert ellenfelünk első helyzetéből egy hatalmas kapufát rúgott, de ennél többre nem voltak képesek a mai napon.

RTK Vasló – RAFC (FC Budapest): 0:1

Gólszerző: Mészáros Dávid

Balla Dávid – Sivák Szabolcs ( Csépai Bence ); Iván Dávid; Gyüre István – Labanics Gergő ( Furulyás András ); Kövesdi Krisztián; Horváth Dávid; Fekete Gábor – Mészáros Dávid; Tabányi Márk; Bartos Márk ( Boros István )

Végh András: Gratulálok csapatomnak a győzelemhez. Múlthéten nyilatkoztam, hogy rájuk férne már egy önbizalom növelő siker, úgy gondolom, hogy ez lendületet adhat nekik az idei utolsó két bajnoki mérkőzésünkre. A mai meccsen egy szezonra való helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos egyet sem tudtunk értékesíteni ezekből, ezért van hiányérzetem. A gólunkat egy szép szabadrúgásból szereztük, bár a szerencse is kellett ahhoz, hogy a hálóba kerüljön a labda. Végig jobbak voltunk ellenfelünknél, mégis majdnem ott hagytunk két pontot, mert egy figyelmetlenségből az RTK egyetlen helyzetét majdnem berúgta, de a kapufa megmentett minket attól, hogy igazságtalan döntetlen szülessen.

U13_gyozelem_a_bajnoksagban-2011-1

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2011, Hírek.