U11-es csapatunk nagyon szépen játszott, mégis lemaradt a dobogóról

U11-es csapatunk múlt héten a felvidéki Dunaszerdahelyen vett részt teremtornán. A két klub között nagyon jó a kapcsolat, hiszen több korosztályunk folyamatosan találkozik egymással különböző tornákon és mérkőzéseken. Most is egy nappal előbb érkeztek gyerekeink Dunaszerdahelyre, ahol este egy mérkőzést játszottak egymás között. Utána az estét családoknál töltötték, majd reggel a csarnokban találkoztak újra edzőikkel.

A 10 csapatos tornán együttesünk kiemelkedett a mezőnyből ezen a napon. Szépen, látványosan és sok helyzetet kidolgozva, végig mezőnyfölényben játszottunk ellenfelei ellen. A csoport mérkőzéseket 100%-s teljesítménnyel zártuk, majd a legjobb három közé jutásért szintén sok helyzetet kidolgozva, 0-0 ás végeredmény után büntető rúgásokkal nem jutott tovább. A csapat a tornán végig tudatosan arra törekedett, hogy szépen játsszon és megnyerje mérkőzéseit, ezért mindegyik játékos dicséretet érdemel!

Csoport meccsek:

FC Budapest – S.Trnava: 2:0

Gólszerzők: Radványi Viktor, Meszlényi Ábel

FC Budapest – Senec: 3:0

Gólszerzők: Radványi Viktor(2), Miknyóczki Ádám

FC Budapest – DAC: 2:1

Gólszerzők: Mészáros Dávid, Radványi Viktor

FC Budapest – TASK Tatabánya: 1:0

Gólszerző: Skribek Alen

Elődöntő:

FC Budapest – L. Trnava: (0:0) – büntetők után 1:2

Gólszerző: Skribek Alen

Czuk Henrik: Nagyon sajnálom a gyereket, mert jól és szépen játszottak. Négy győzelmünk mellett volt egy döntetlenünk és ezzel is csak negyedikek lettünk. A mai napon nálam ők volta a tornagyőztesek.

A Dunaszerdahelyi barátainknak köszönjük a vendéglátást a torna meghívást. Még annyit, hogy nem értetem, hogy azt a két Lokomotív edzőt senki nem tudta egy kicsit “megnevelni” a szervezők közül!? Edzőik viselkedésük miatt ki kellett volna zárni őket a tornáról!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2011, Hírek.