U15 – Meglepetés győzelem a DAC ellen

Szombaton és vasárnap vendégünk volt felvidéki testvér csapatunk, az FK Dunaszerdahely U15-ös korosztálya. A már négy éve tartó kapcsolatot folyamatosan ápolja a két klub, elsősorban Viola Róbert és Czuk Henriknek köszönhetően. Idén a szlovák első osztályban játszó DAC csapatával mindig is jó mérkőzéseket játszottunk váltakozó eredményekkel. Az utóbbi mérkőzéseken rendre a felvidéki csapat diadalmaskodott, elsősorban a remek igazolásai miatt. A mostani mérkőzést így kíváncsian vártuk, hogy tudunk e egy szoros mérkőzést játszani vendégeinkkel.

A mérkőzést nagy meglepetésre 3-0 ra megnyerte csapatunk, elsősorban a nagyszerű első félidei játékunknak köszönhetően. Már az első 15. percben 3-0-ra vezettek gyerekeink. A második félidőben ellenfelünk már nagy fölényben volt, de a végén ismét nekünk volt két nagyon nagy helyzetünk, így győzelmünk teljesen megérdemelt volt!

Vasárnap a nagypályás mérkőzés helyett teremben játszottak egymás ellen a csapatok és egy nagyon jó hangulatú teremfocival zártuk a két napot.

FC Budapest U15 – FK Dunaszerdahely U15: 3-0 (3-0)
Gólszerzők: Túry 2, Horváth

Czuk Henrik : Számomra is meglepetés volt az eredmény, hiszen a DAC az elmúlt két évben előrébb tartott nálunk ebben a korosztályban. Az első félidőben szépen és eredményesen játszottunk. Hogy a második félidőt is így bírjuk, ahhoz még több munka kell, remélem ezt a fiúk is látták. Gratulálok a srácoknak!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2012, Hírek.