U15 – Sok gól a BKV Előre elleni mérkőzésen

Legidősebb korosztályunk szombaton kora délután a BKV Előre ellen játszott edzőmérkőzést. A találkozóra a „közlekedésiek” műfüves edzőpályáján került sor. A 3×30 perces mérkőzés jó iramban zajlott és helyenként szép játékot is hozott.

Az első harmadod csapatunk gyengébben kezdte, ennek meg is lett az eredménye. A hazai csapat a találkozó elején megszerezte a vezetést nagy egyéni hibák után. A kapott gól felrázta a társaságot és sorra dolgozták ki a helyzeteket játékosaink. A harmad vége felé nagy fölényünket gólokra váltottuk.

A pihenőt követően kicsit visszább vettek a felek, inkább a mezőnymunka dominált a második harmad elején, majd két cserénknek köszönhetően ismét felpezsdült a mérkőzés és szebb, ötletesebb játék folyt a pályán, ami a gólok számában is megmutatkozott.

Az utolsó harmadban is csapatunk irányított ám sok volt a hiba és a figyelmetlenség. A hazaiak „kozmetikáztak” az eredményen, még egy les gólt is szereztek, így alakult ki a sok gólt hozó mérkőzés végeredménye, amelyet csapatunk nyert 7:3 – ra.

BKV Előre U14 – FC Budapest U15 3:7

Gólszerzők: Sütő Gábor (4); Bogdán Márk; Márton Dávid; öngól

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2012, Hírek.