U11 – Főnix kupa

December első hétvégéjét U11-es csapatunk Székesfehérváron töltötte, a hagyományosan ilyenkor megrendezésre kerülő Főnix Kupán. A szervezők 18 csapatot hívtak meg és három csoportba osztották őket. Sajnos a mi csoportunkból egy csapat nem jött el a tornára, így a gyerekek egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak az előre eltervezett öt mérkőzés helyett. Ezt a hiányt úgy oldották meg a rendezők, hogy a tizenöt perces mérkőzések helyett, az “A” jelű csoport (amelyben mi is helyet kaptunk) húsz perces meccseket játszott. A torna lebonyolítási rendszeréhez hozzátartozik még, hogy a csoport elsők a kupákért és medálokért játszhattak, a csoport másodikak pedig a negyedik helytől a hatodik helyért folytathatták tovább a tornát.

Ami minket illet, sajnos gyerekeink gyengébb napot fogtak ki és nem úgy sikerült a torna számunkra, ahogyan szerettük volna. Húzó embereink, elsősorban mentális problémáik miatt, a csapat a vártnál sokkal gyengébben szerepelt és idő előtt kényszerült elbúcsúzni a kupától.

Ki kell emelnünk azonban a nagyon jó teljesítményeket is, mint a nagyszerű napot kifogó és a kapott gólokról nem tehető Haan Norbi újonnan érkezett kapusunkat, a mesternégyest szerző Záveczky Balázst valamint, a két egy évvel fiatalabb játékosainkat Apostol Patrikot és Berzi Szabolcsot is. Ha a többiek is abban a szellemben léptek volna pályára és legalább olyan teljesítményt nyújtottak volna ez a torna sokkal sikeresebben is alakulhatott volna számunkra.

Mérkőzések

1. meccs:

FC Budapest – ND Mura 05: 1-3
Gólszerző: Kövesdi Attila

2. meccs:

FC Budapest – Ménfőcsanak: 5-2
Gólszerzők: Záveczky Balázs 4, Véglás Pál

3. meccs:

FC Budapest – Főnix Gold FC: 1-3
Gólszerző: Szűcs Líviusz

4.meccs:

FC Budapest – Atomerőmű SE: 2-7
Gólszerzők: Katona Kálmán, Záveczky Balázs

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2012, Hírek.