Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Szakmai Nap

fcbudapest_puskas_ferenc_labdarugo_akademia-20121221

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő szakmai napon egyesületünk, mint hivatalos partnere a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának is részt vett az elméleti és gyakorlati képzéseket bemutató napon.

A szakmai napot Tajti József operatív igazgató indította el, majd Mészáros Lőrinc a Puskás Akadémia elnöke köszöntötte a megjelenteket. Az elméleti képzésen Tajti József tartott előadást a korszerű labdarúgás jellegzetességeiről és a 4-3-3 játékrendszerről. Az elmélet után Szűcs Péter következett, aki rehabilitációs edzőként dolgozik az akadémián és az ő gyakorlati előadásában a fő hangsúly a sérülések elkerülése volt. Az erre megfelelő prevenciós gyakorlatokat mutatta be két játékoson.

A prevenciós előadást követően Varga Károly; Varga Antal és Horváth Péter tartott bemutató edzést labdakihozatalból és támadásvezetésből. Az edzést követően ebédszünet következett, majd újra Tajti József előadását hallgathatták a megjelentek az akadémián zajló munkáról és az egyéni képzések jellegzetességeiről. Ez utóbbit a megjelent edzők edzésgyakorlatok formájában tapasztalhatták meg.

A szakmai nap nagyon eredményesnek bizonyult, a szervezők a következő évben is hasonló színvonalú előadásokat és gyakorlatokat szeretnének megosztani partnereikkel.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2012, Hírek.