Bemutatjuk a Fulham FC – FC Budapest 2015 nyári tábor edzőit

fcbudapest_fulhamfc_tabor-20150414

fcbudapest_summer_camp_fulham_aimen_issa-20150527Aimen Issa: I Have been working at Fulham FC for five years now as the performance analyst for the under 18’s – a successful period which has seen the team win the Premier League national championship twice, Dallas Cup and finalists in the prestigious FA Youth Cup. Am also a coach in the Academy, working with under 11 to 15 age groups. Before Fulham, studied at Loughborough University, the UK’s premier university for sport. At Loughborough, played for the football and futsal teams and represented Great Britain at the World Championship in futsal.

Öt éve dolgozom a Fulham FC-nél mérkőzés elemzőként. Az U18-as csapatnál-egy olyan sikeres időszak ez a számunkra, amiben kétszer is megszereztük az angol Premier League bajnoki cimét, megnyertük a Dallas Kupát és döntőt játszottunk a neves FA Utánpótlás Kupában. Az akadémián az U11 és U15-ös korosztályok edzője is vagyok. A Fulham előtt a Loughborough Egyetemen tanultam. Az egyetemi éveim alatt futballoztam és futsaloztam is, valamint tagja voltam az Angol válogatottnak a Futsal Világbajnokságon.

 

fulham_fc_brett_cooper-20150629Brett Cooper: I played football at a semi-professional level for around 10 years but realised my true talent was in coaching. After a few years coaching in England I took the opportunity to coach abroad in America with the New York Red Bulls. I came back to England and gained a degree in Sports, Analysis and Coaching and went on to take the full time job at Fulham FC as the U21 Performance Analyst and Academy Coach, which I have thoroughly enjoyed for the past 3 years. Im really excited about coming out to learn, develop and train with the players and coaches at FC Budapest.

A fél-profi (amatőr) osztályokban játszottam 1o éven keresztül, de rájöttem, hogy a tehetségem inkább az edzősködésben van. Egy pár év angliai edzősködés után lehetőséget kaptam az USA-ban dolgozni a New York Red Bulls csapatánál. Miután visszajöttem Angliába, diplomát szereztem sport, elemző és edző szakon és teljes időben szerződtem a Fulham FC U21 elemzőjeként az akadémián. Nagyon élvezem ezt a munkát, amit már 3 éve végzek ott. Nagyon várom már a nyári tábort, amikor az FC Budapestnél tanulhatok és átadhatom a tapasztalataim a klubnál focizó gyerekeknek és edzőknek.

 

fcbudapest_summer_camp_fulham_andrew-20150527Andrew Joslin: I joined Fulham FC in July 2014, to combine working within The Academy with a Football Education programme at a local college in London.The Football Education programme is aimed at 16-19 year olds who are in pursuit of professional football as well as applying a focus towards their educational studies. We represent Fulham FC in the Football Conference Youth Alliance where we train 5 days a week and play a match on a Wednesday.As well as having the opportunity to coach 11v11 during the afternoon I also coach the at The Academy where they train 3 times as well as match play each weekend.I like to study the game at all levels and have a real motivation to learn and apply tactical strategies within my coaching. Some of my favourite teams in recent history would include Barcelona (PEP), Dortmund (KLOPP) and Mourinho (Madrid). Within the tactical framework I want my players to be clever decision makers, have a multitude of techniques off both feet and possess a hunger to succeed.

2o14 júliusa óta dolgozom a Fulham FC-nél és a feladatom az akadémia és egy helyi egyetem futball és tanulmányi programjait összekötni egymással. Ez a program a 16-19 éves korosztályra koncentrál, akiknek a célja az, hogy profi futballistákká váljanak de fontosnak tartják a tanulmányi eredményeiket is. Ezekkel a játékosokkal a Fulham FC színeiben a Football Conference Youth Alliance ligában játszunk, heti 5 alkalommal edzünk és minden szerdán meccset játszunk. Mindamellett, hogy ezt a 11-11 elleni rendszert tanítom, a Fulham Akadémiáján az U9-es korosztállyal heti 3 alkalommal dolgozom és minden hétvégén meccset is játszunk. Nagyon élvezem a foci taktikai elemeit és a saját edzésmódszeremben is ez motivál a leginkább. A kedvenc csapataim közé tartozik a Barcelona (PEP), Dortmund (KLOPP) és Mourinho (Madrid). A taktikai keretek közben a játékosaimtól okos döntéshozatalt és magas szintű technikai megoldásokat várok el, mindkét lábbal, valamint a siker utáni éhséget.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2015, Fókusz, Fulham dosszié, Hírek.