Újabb három év a Jomában!

Egyesületünk újabb három évig a spanyol Joma sportszergyártó cég felszereléseit használja. Ennek alkalmából Szendrei József korábbi válogatott labdarúgó, a Joma Magyarország igazgatója nyilatkozott honlapunknak.

Hogyan kerültek kapcsolatba az FC Budapesttel?

Jövőre lesz 10 éve, hogy kapcsolatba kerültünk Henrikkel, szép jubileum. Egy spanyol első osztályú csapattal a Getafeval edzőtáboroztam Bükfürdőn, Henrik már akkor is utánpótlással foglalkozott. Ő volt az egyetlen magyar szakember, akit érdekelt hogyan is edz egy spanyol első osztályú csapat. Ez a hozzáállás nagyon szimpatikus volt. Innen ered a személyes érintettség. Az FC Budapest alapításakor keresett meg minket, ekkor már javában forgalmaztuk a Jomát Magyarországon. Tehát az alapítástól kezdve segítjük az egyesületet.  

Mi a véleménye az egyesületről?

Nagyon jól tudjuk, hogy a gyerekekkel foglalkozni nagyon szép de nagyon nehéz is. Nem lehet tudni, hogy a befektetett munkának milyen eredménye lesz.  Henrik szép dolgokat tud felmutatni, nála kezdett el játszani Szekeres Adrián, aki több NB I-es klubban és az utánpótlás válogatottban is megfordult. Mindig mostoha körülmények közé kényszerülnek de az áldozatos munkával mindig életben tudnak maradni.

Mik a közös tervek a jövőt tekintve?

 Egy szóbeli megállapodás már született, ebből is látszik, hogy mennyire jó a kapcsolatunk, hogy nincs szükség aláírásra, elég egy kézfogás is. Így, újabb 3 évet megkötöttünk és támogatjuk továbbra is a csapatot.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2017, Fókusz, Hírek.