U10 – 5. Trofeo Vikingum

2018. május 26-27-én Vicenzában járt az U10-es csapatunk, ahol elősorban a tapasztalatszerzés volt az előszámú feladatunk.

5. Trofeo Vikingum eredmények
1. nap
1. FC Budapest – Lokomitive Zagreb 0-1
2. FC Budapest – Venezia FC 0-1
3. FC Budapest – AS Cittadella 0-3
4. FC Budapest – Juventus 0-3
2. nap
1. FC Budapest – Delfino Perscara 0-2
2. FC Budapest – Ruzemberok 1-0
3. FC Budapest – Lokomotive Zagreb 1-4
4. FC Budapest – Delfino Perscara 2-0

 

Túry Levente értékelése:

Az első nap eredményei elsősorban a kishitűség miatt végződtek ilyen gyengén. Nagyon sok esteben megijedtünk a kialakult lehetőségektől, és kapkodtunk. Másrészről kellett egy kis idő hogy megértsük ez a színt más, mint amit itthon szoktunk tapasztalni, itt nem fért bele egy kicsi hiba sem, mert az egyből lehetőség volt az ellenfelünk számára, egészen más iramú mérkőzések voltak ezek. Ami viszont már az első nap is pozitív volt, az a mezőnyjáték, egészen amig el nem értünk az ellenfél kapujához nagyon sok tetszetős támadás tudtunk végig vinni.

A második napon ez első nap hibái továbbra is megvoltak, viszont nem annyira jellemzően. Sikerült végre gólokat szereznünk, és a torna végére egészen lenyugodott a játékunk. A srácok elsősorban mentálisan voltak gyengébbek az ellenfeleiknél, technikailag és taktikailag is felvették a harcot az Olasz csapatokkal. A torna végére még jutott egy nagy öröm, hiszen csapatunkból került ki a torna legjobb játékosa. Összeségében szerintem mindenki jól érezte magát, és sokat tudtunk tanulni, én is meg tudtam nézni, hogy a csapat hogyan fejlődik a nemzetközi szinten. Köszönjük annak a pár szülőnek, akik eljöttek, és minden meccsen kiváló hangulatot biztosítottak.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2018, Fókusz, Hírek.