Football Factor: Egyedi együttműködésünk van az FC Budapesttel

A Football Factor Magyarország legnagyobb labdarúgó szaküzlete, mely széles választékban forgalmazza a világ vezető sportszergyártóinak termékeit. 2010-es fennállásuk óta igyekeznek jelen lenni a hazai labdarúgás minden színterén. Ezt az is bizonyítja, hogy immáron az FC Budapest mez szponzoraként is tevékenykedik. Ez pedig egy egyedi együttműködés, amely hatalmas megtiszteltetés a klub számára.

A Football Factor kiemelt fordít a hazai sporttevékenységek támogatására is. “Megtisztelő számunkra, hogy támogathatjuk az egyesületet és a nemzetközi szinten is kiemelkedő Future Cup rendezvényt” – emelte ki Kapitány Zoltán, a cég ügyvezetője.

Az FC Budapest és a Football Factor között egy egyedi együttműködés jött létre, hiszen ilyen formában csak a Sólymokat támogatják. Döntésük mögött a több éves jó kapcsolat áll, illetve az, hogy látják, minőségi munka folyik a budapesti egyesületnél.

Az ügyvezető az utánpótlás támogatásáról úgy fogalmazott: “az utánpótlás kiemelt szerepet kell, hogy játsszon egy sportág életében és számunkra tetsző ahogyan az FC Budapest felépül és igyekeznek erőn felül is tehetségeket nevelni a sportágnak.”

Az utánpótlás támogatása mellett, a közösségi média irányába is nyitott a Football Factor. Az elmúlt időszakban prioritásként kezelték az online felületeken való megjelenést, így a social mediai platformokon is népes követőtáborral rendelkeznek. Ezen felületeken lehet tájékozódni aktuális akciókról, a sportszergyártók legújabb kollekcióiról, illetve YouTube csatornán rendszeres termékbemutatókkal és termékismertető videókkal jelentkeznek.

Üzleteink kiváló lokációval rendelkeznek: Az Andrássy úton, a Kodály köröndnél, illetve az Allee bevásárlóközpont 2. emeletén találhatjuk meg őket.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2019, Fókusz, Hírek.