Bajnoki címet ünnepelt az U15

Május utolsó vasárnapján egy fölényes győzelemmel búcsúzott a bajnokságtól az FC Budapest U15-ös csapata. Az ünnepi hangulatot a mérkőzés elején az egyesület korábbi játékosa, Végh Gábor, valamint Czuk Henrik lánya, Bodza által elvégzett kezdőrúgás fokozta. Az idei utolsó hármassípszót követően immár bajnokként úszhatott a (kölyök)pezsgőben az U15-ös csapatunk. A szülőknek köszönhetően pedig kék-fehér füstbe borítottuk a Vasas pályáját.

Krajsovszky Kristóf számára nem idegen érzés bajnokságot ünnepelni, hiszen ez már zsinórban a második aranyérme az egyesülettel.

„Habár a bajnokság első mérkőzése nem úgy alakult ahogy szerettük volna, kemény munkával és edzésekkel végül megnyertük a bajnokságot.”

Véleménye szerint a csapat legjobbja, Urbán Peti volt. Kristóf szerint csapatkapitányuknak volt a legstabilabb a játéka, illetve végig irányította, biztatta a társait.

Végh Gábor az egyesület korábbi játékosa is kilátogatott a bajnokavatásra. Egy évet töltött az FC Budapestnél, akkor sajnos bajnoki címet nem, viszont egy második helyet ünnepelhetett a csapattal.

Gábor szívesen emlékszik vissza az itt eltöltött időre, mert egy nagyon jó csapatuk volt. Rengeteget tudtak fejlődni, változatos voltak az edzések és úgy érzi hasznára vált ez az egy év.

Jelen pillanatban az NB II-ben szereplő Budaörs játékosa és szeretne lépésről lépésre haladni.  Jelenégi csapatánál szeretne minél több játéklehetőséghez jutni, ezáltal közelebb jutni a kitűzött célja felé, az NB I-hez.

Teszár Dominik viszont már az első évében bajnoki címet ünnepelhet az FC Budapestnél.

Dominik nyáron érkezett Erdőkertesről, de úgy érzi már most rengeteget tanult. Korábbi csapatához képest itt sokkal gyorsabb a játék és sokszínűbbek az edzések – fogalmazott.

Úgy érzi összességében jól teljesítettek a mérkőzéseken, így megérdemelt a bajnoki cím.

Szerinte technikás játéka miatt, Muki volt a csapat legjobbja.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2019, Fókusz, Hírek.