U14 – Egyre jobb formában

U14-es csapatunk egyre jobb formában játszik a bajnokságban.

FC Budapest – Pomázi Focisuli SE: 0-1

Béres László: Érdekes és komoly mérkőzésnek ígérkezett, hiszen a tabella 2. helyén lévő csapatot fogadtuk hazai pályán. Az első perctől az utolsóig nagyon szoros és kiegyenlített mérkőzés volt. Sajnos a helyzeteinket nem értékesítettük. Egy pillanatnyi figyelem kihagyás következtében kaptunk egy gólt. A mérkőzés hajrájában még volt egy pár komoly ziccerünk, de sajnos kimaradtak. Így vereséggel zártuk a mérkőzést. Gratulálunk az ellenfélnek.

Újpest FC – FC Budapest: 2-6

Béres László: Idegenbe látogattunk, méghozzá az Újpest FC csapatához. A múlt heti vereséget követően javítani szerettünk volna a formánkon, ami sikerült is. Nagyon jó kis mérkőzést játszottak a srácok. Az első félidőben sok hibát halmoztunk fel, amit a második félidőben sikerült kiküszöbölni és győzelemmel zártuk a mérkőzést. Ami fontos, hogy említésre kerüljön, hogy az ellenfél U12-es korosztállyal állt fel és nagyon szép tetszetős játékot tettek le a pályára. Elismerően helyt álltak és gratulálni szeretnék nekik.

FC Budapest -Mészöly Focisuli: 3-1

Béres László: Ismét idehaza játszottunk és egy hétközi fordulónak néztünk elébe, a Mészöly Focisulit fogadtuk. Eléggé álmosan, fáradtan kezdődött a mérkőzés és egy korai gólt szereztünk, de a félidőt így is döntetlennel zártuk. A félidei pihenő után és egy kis fejszellőztetéssel sikerült a második félidőt kellő intenzitással kezdeni. Ennek meg is lett az eredménye, végül győzelemmel zártuk a mérkőzést. További sok sikert kívánunk az ellenfélnek.

Kelen SC – FC Budapest: 1-4

Béres László: A hét utolsó napján a Kelen SC otthonába látogattunk. Tudtuk, hogy komoly párharcnak fog ígérkezni a mérkőzés. Nagyon jól kezdték a srácok a meccset. Az adódott helyzeteinket értékesíteni tudtuk már rögtön az első félidőben. Ez által nyugodt vezetéssel várhattuk a félidőt. A szünet után a második félidőben nem sikerült a helyzeteinket mind gólra váltani, de végül győzelemmel zártuk a mérkőzést. Kijelenthetem hogy a szezon eddig legösszeszedettebb mérkőzését játszották a srácok. A szülőknek kifejezetten köszönjük a hangos szurkolást és biztatást a pálya széléről és a lelátóról. Gratulálunk az ellenfélnek a tiszta sportszerű játékhoz és hozzáálláshoz. Sok sikert kívánunk a továbbiakban.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2019, Fókusz, Hírek.