U16 – Ennyit nem ér egy második hely!

Elkezdtük az évet. 2020 január 12-én Nagykátán vett részt U16-os csapatunk a IX. Vonnák Trans Teremtornán. A csapatunk végig nagyszerűen játszott, csoportelsőként jutott a legjobb négy közé, majd az elődöntőben is sikerült győznie. A döntőre már csak pár játékosunk maradt a folyamatos sérülések miatt, de így is csak a büntetők döntötték el az első hely sorsát. Csapatunknak gratulálunk a sérült játékosainknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Csoportmérkőzések
1. FC Budapest – Eger SE 4-0
2. FC Budapest -Tiszajenő 2-1
3. FC Budapest – Maglód 8-0
4. FC Budapest – Nagykáta 0-1
Elődöntő
5. FC Budapest – Abony 1-0
Döntő
6. FC Budapest – Nagykáta 1-1 (0-2)
A torna végeredménye
1. Nagykáta
2. FC Budapest
3. Tiszakécske
4. Abony
5. Tiszajenő
6. Dalnoki
7. Jászberény FC
8. Eger SE
9. Maglód

 

Minarik Ede: Vártuk, hogy egy jót focizzunk, ugyanis az FC Budapest játékosait úgy neveljük, hogy tisztelve az ellenfelet kemény, de sportszerűen focizzunk. Tudom, hogy vannak képességbeli különbségek csapatok között, de ha mi is játszunk a Videotonnak, vagy a Rapid Wiennel, akkor mi nem arra törekszünk, hogy anti focival és durva játékkal sérülést okozzunk ellenenfeleinknek. Az, hogy a mai nap öt sérültünk volt, és ebből három nagyon komoly sérülés, ez az edzők, illetve a játékvezetők felelőssége!

Egyébként szerintem nagyon szépen játszottunk, és hanem fogyunk el a végére, a döntőt is megnyerjük. Rajtunk kívül a Tiszakécske csapatának is gratulálok a szép, kreatív játékához! A srácainknak mielőbbi visszatérést!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in 2019, Hírek.